Meryem Uzerli s-a nascut pe 12 august 1983 în  Germania, tatal ei fiind turc iar mama nemtoaica. A studiat actoria si a devenit cunoscuta datorita rolului Sultanei Hurrem din serialul istoric Suleyman Magnificul. În 2013, ea a părăsit serialul din motive care nu sunt forte clare, oficial se spune ca din motive de sanatate, mai exact epuizare fizica si psihica dar se pare ca si remuneratia pentru rolul sultanei nu a multumit-o pe actrita. Se pare ca actrita era nemultumita de faptul ca primea pe episod doar 12.500 USD in timp ce  Halit Ergenç (Sultanul Süleyman) primea 65.000 USD.

Dupa ce a renuntat la rolul sultanei a parasit si Turcia si a anunțat ca s–a desparțit de iubitul ei, Can Ates, după ce a aflat că a inselat-o. A anuntat de asemenea că este insarcinata iar pe data de 10 februarie 2014 a nascut o fata, pe nume Lara.

Dupa o scurta pauza pe plan profesional, perioada in care s-a dedicat cresterii fetitei „Sultana Hurrem” a revenit in viata publica cu numeroase proiecte interesante.

Si-a lansat propria firma de produse Cosmetice: Meryem Cosmetics si a reinceput filmarile, a jucat in 2 filme turcesti dar pentru cinema. Speram sa o revedem in curand si in seriale!

Leave a reply